Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα : Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμόσ Τώρα : Σεισμόσ Τωρα
Σεισμόσ Τώρα : Σεισμόσ Τωρα from www.thetoc.gr
Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική.

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra
Σεισμοσ Τωρα Î'θηνα / Dynatos Seismos Twra from i0.wp.com
Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι .

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα.

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα
Σεισμόσ Τώρα / Σεισμόσ Î'θήνα from 1.bp.blogspot.com
Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.

Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .

Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Σεισμική δόνηση της τάξεως των 2.9 ρίχτερ σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 στην αθήνα. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα . Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμική δόνηση σύντομης διάρκειας έγινε στις 15:52 αισθητή στην αθήνα.

Σεισμόσ Αθήνα - Σεισμόσ Τωρα - Σεισμόσ Τώρα : Ο σεισμός των 2,9 ρίχτερ που σημειώθηκε στις 15:52 της δευτέρας στο μαρούσι με επίκεντρο κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, έγινε ιδιαίτερα .. Σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της αθήνας το μεσημέρι . Ιδιαίτερα αισθητή έγινε η σεισμική δόνηση στην αττική. Στο βοηθητικό γήπεδο του οακα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού, που σημειώθηκε στην αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας. Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα βορειοανατολικά της αθήνας. Σεισμός «χτύπησε» την αθήνα το μεσημέρι της δευτέρας (25/10) με τον άκη τσελέντη να είναι καθησυχαστικός.